FRASEO LINK Radiotelefonietraining               

HomeLesboekCD-romExamensPraktijktrainingGrondafhandeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als ondersteuning van het lesboek en de praktijktraining is ook een PC Cd-rom voor Windows en een AUDIO-CD verkrijgbaar. Met behulp van deze multimedia CD's kan spelenderwijs thuis op de PC of in de auto het uitspreken van en luisteren naar de diverse berichten beoefend worden. Diverse stappen van de communicatie kunnen op deze manier op eigen tempo worden verkend en beoefend. Op deze wijze worden komen praktisch alle lessen uit het lesboek PPL in beeld en geluid aan de orde.

 

Van de PC Cd-rom is een demo bijgevoegd die uit een beperkt aantal pagina's bestaat (grootte 3,7 Mb). Voor het bekijken van de demo is MS PowerPoint benodigd of kan er een viewer gebruikt worden. download viewer (1.7 Mb)

De PC Cd-rom is te bestellen door overmaking van 35 op IBAN NL24 INGB 0008 240805 t.n.v. FRASEO LINK, Bussum o.v.v. PC Cd-rom en uw postadres.
Indien het lesboek en de PC Cd-rom gezamenlijk worden besteld, is er een korting van 5,- van toepassing op het totaalbedrag.

 De AUDIO CD is te bestellen door overmaking van 15 op IBAN NL24 INGB 0008 240805 t.n.v. FRASEO LINK, Bussum o.v.v. AUDIO CD en uw postadres.

 Verzendkosten zijn bij genoemde prijzen inbegrepen. Fraseo Link is vrijgesteld van BTW heffing. Vermeld bij internetbankieren uw adres om de verzending te bespoedigen of stuur dit per email.